Sport 8 Mai 2012 11:07
Afla care sunt cele mai importante subiecte ale acestui inceput de zi.

- In aceasta seara va avea loc finala campionatului Europa League, ocazie cu care Atletico Madrid si Athletic Bilbao se vor confrunta pe stadionul National Arena din Bucuresti. Descopera care au fost cele mai importante cinci meciuri dintre cele doua echipa spaniole.

- OMV Petrom a obtinut un profit record pentru primul trimestru al anului, de 1,38 miliarde de lei (381 milioane euro).

- Noul purtator de cuvant al Guvernul este prezentatorul TV Andrei Zaharescu, luandu-i locul jurnalistului Dan Suciu, care a demisionat in urma cu o saptamana.

- Seful misiunii FMI de evaluare, Jeffrey Franks, a declarat ca recuperarea totala a salariilor bugetarilor se va realiza anul viitor, deoarece tara noastra nu detine suficiente resurse financiare si pentru a reintregii salariile bugetarilor si pentru a inapoia contributiile platite de pensionari.

- Noul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, spera ca in acest an sa poate fi introdus pe zona de morarit si panificatie un TVA mai mic.

- In cursul zilei de ieri, Guvernul a decis schimbarea prefectilor si subprefectilor PDL si UDMR, decizie anuntata inainte ca Executivul Ponta sa primeasca votul de investitura din partea Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.