Politica 9 Mai 2012 09:43
Prezentatorul TV Andrei Zaharescu va fi numit purtator de cuvant al Guvernului, a anuntat premierul Victor Ponta.

"I-am propus si acesta a acceptat sa preia postul de purtator de cuvant", a anuntat Ponta, la Antena 3, citat de MEDIAFAX.

Andrei Zaharescu este prezentatorul stirilor din emisiunea "Observator" de la Antena 1, dupa ce anterior a lucrat la mai multe posturi de televiziune.

Intr-un interviu cu paginademedia.ro publicat la putin timp dupa anunul premierului, Andrei Zaharescu a explicat ca natura slujbei sale nu se schimba atat de mult, acum insa este "insider".

"Ce imi propun eu? Vreau sa explic ceea ce explicam și pe TV, astfel incat lumea sa ințeleaga ce se intampla. Primul lucru in comunicare este ințelegerea. Daca arunci cu cifre peste cifre, nimeni nu pricepe nimic. Este nevoie de cineva care sa vorbeasca pe ințelesul tuturor. Vreau sa incerc sa le explic jurnaliștilor care, la randul lor, sa poata spune mai departe publicului, clar, odata ce au ințeles despre ce este vorba. Provocarea este sa fac acest lucru din interior. Ca insider vezi altfel lucrurile", a declarat Zaharescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.