Permanent s-a stiut despre Catalin Botezatu ca este un designer de succes.

Au existat zvonuri si despre orientarea sexuala a acestuia, existind speculatii ca ar fi gay. Vedeta nu a recunoscut niciodata si nici nu a comentat in vreun fel, sustinind ca viata privata a cuiva ii apartine acelei persoane. Creatorul a marturisit ca sint zeci de femei maritate sau libere care pot depune marturie ca au fost impreuna. Este extravagant, se imbraca in ultimele tendinte si face parte dintre cei mai rivniti burlaci din Romania. S-a zvonit ca ar fi avut o relatie cu top-modelul Elena Baguci, dar cei doi nu au recunoscut ca intre ei ar fi existat altceva decit o prietenie. Au mai existat si alte domnisoare din showbiz despre care s-au spus ca ar fi fost cu designerul.

Iubita sa are 20 de ani si este manechin

Mai nou, prietenii lui sustin ca de curind acesta s-ar fi inamorat lulea de o domnisoara Mariana, pe care a cunoscut-o la ultima sa prezentare in cadrul unui festival de moda. Aleasa inimii sale este manechin, dar nu a apucat sa urce pe podium decit o singura data, in urma cu un an, tot la un festival. Nu-si doreste neaparat aceasta profesie si este studenta la Teatru. Il place foarte mult pe Catalin si nu crede ca ce traieste acum, alaturi de el, este adevarat. Botezatu a iesit deja cu noua iubita in oras de mai multe ori si se pare ca i-a dat un cadou de valoare: un inel din aur alb. Se zvoneste ca designerul ar dori sa se aseze cit mai repede la casa lui si ar fi cerut-o in casatorie pe tinara ce are 20 de ani si arata foarte bine.

Botezatu pregateste un eveniment inedit de moda

Logodna a avut loc, iar petrecerea s-a tinut intr-unul dintre restaurantele de lux ale Bucurestiului, la Bamboo. Nu au fost alaturi decit persoanele apropiate ale creatorului. Botezatu pregateste in momentul de fata o prezentare speciala cu multe surprize, intr-un loc inedit, dar nu vrea sa spuna mai nimic despre acest lucru. Spera ca si in viata sa personala lucrurile sa mearga la fel de bine si femeia din viata sa sa-l iubeasca cu adevarat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.