Miss Playboy si fratele mai mic al lui Marius Moga s-au despartit in urma cu aproximativ doua saptamani, dupa o relatie ce a durat sase luni.

Geloziile din partea lui Iulian au constituit motivul separarii. Acum, tanarul regizor da semne ca regreta faptul ca Andreea l-a parasit si ii face declaratii fierbinti de dragoste prin intermediul sms-urilor.

Andreea si Iulian si-au trait intens scurta poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut in primavara acestui an, in timp ce vedeta Playboy, care lucra la un post muzical de televiziune, i-a luat un interviu lui Moga junior.

Inca de la inceput, ei s-au mutat impreuna si s-au inteles foarte bine pana cand, in presa, a aparut stirea conform careia Andreea ar avea o relatie paralela cu internationalul Cristi Chivu.

“De atunci au inceput certurile. Iulian a devenit, brusc, foarte gelos. As putea spune ca acest articol, urmat si de alte rautati din partea unor cunoscuti, la adresa mea, au condus la despartirea noastra”, a declarat frumoasa bruneta, pentru Click!.

Andreea ne-a mai spus ca nu crede ca fostul ei iubit ar avea o relatie cu Cristina Rus, desi ei insisi au afirmat public acest lucru, ce-i drept, mai mult in spirit de gluma. “Daca Iulian este acum cu Cristina, eu le urez multa fericire. insa nu cred, nu de alta, dar stiu ca ea este implicate intr-o alta relatie”, a afirmat vedeta Playboy.

Desi au trecut aproximativ doua saptamani de cand au decis sa puna capat relatiei, Iulian continua sa o caute pe Andreea. Cei doi nu s-au mai vazut, insa Moga jr. o bombardeaza pe fosta lui iubita cu sms-uri in care ii spune ca isi doreste sa formeze, din nou, un cuplu.

“Iulian vrea sa ne impacam. insa eu exclud aceasta posibilitate. Ce-a fost intre noi s-a terminat!”, ne-a mai spus bomba sexy, care se pregateste intens pentru o cariera muzicala. Momentan, ea urmeaza lectii de canto cu Crina Mardare si, poate peste cateva luni, Iulian va fi cel care ii va regiza primul ei videoclip.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.