La un an de cind i-a fost descoperita tumoarea la sin, cintareata australiana Kylie Minogue, ajunsa la 38 de ani, a acordat un interviu postului britanic de televiziune Sky One, in care a vorbit, poate mai mult decit a facut-o pina acum, de perioada grea prin care a trecut de cind a fost diagnosticata cu cancer. Ea si-a anuntat fanii ca are doua vesti: una buna si una rea. Cea buna este ca, de cind s-a facut (relativ) bine, se bucura mult mai mult de viata si se simte o femeie mai puternica.

Vestea rea este ca maladia nu a fost in totalitate infrinta: doar timpul si controalele medicale vor spune daca apreciata cintareata va iesi in totalitate victorioasa din aceasta lupta. "Mai am un munte de urcat", a spus ea. Totodata, si-a anuntat intentia de a-si relua concertele. Este, totusi, constienta, ca nu mai poate face pe scena tot ceea ce a facut inainte sa se imbolnaveasca. "Nu mai am aceeasi agilitate si aceeasi rezistenta ca inainte. Dar pentru ca vreau sa-mi reiau spectacolele, de-acum inainte voi cinta asezata pe scaun", a mai marturisit cintareata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.