Sergiu Nicolaescu a fost operat de peritonita, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, "in contextul afectiunii digestive cronice benigne cunoscute", interventia chirurgicala decurgand fara incidente, a anuntat unitatea sanitara.

Sergiu Nicolaescu a fost operat pe cale laparoscopica, de catre echipa chirurgicala a Spitalului Elias.

"Interventia chirurgicala a fost impusa de evolutia clinica din ultimele 24 de ore, in contextul afectiunii digestive cronice benigne cunoscute", se arata intr-un comunicat de presa al Spitalului Elias.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Elias, peritonita localizata cu punct de plecare apendicular a fost descoperita intraoperator si a fost rezolvata laparoscopic.

"Interventia chirurgicala a decurs fara incidente, pacientul fiind transferat in compartimentul postoperator pentru continuarea ingrijirilor", a precizat sursa citata.

Spitalul Elias preciza, in urma cu o zi, ca Sergiu Nicolaescu a fost internat miercuri, pentru o afectiune digestiva cronica cunoscuta si urmeaza tratamentul medicamentos corespunzator, scrie MEDIAFAX.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a cazut in urma cu o saptamana in timp ce se indrepta spre garajul sau, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat cateva coaste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.