Actorul american Channing Tatum a fost desemnat, miercuri, cel mai sexy barbat in viata pe anul 2012, de editorii revistei People.

Desi a aparut aproape gol si a impresionat publicul cu fizicul sau in cateva scene din filmul "Magic Mike", lansat in acest an, actorul Channing Tatum, in varsta de 32 de ani, a dovedit in interviul acordat revistei People ca este si un barbat modest.

"Primul meu gand a fost acesta: «isi bat joc de mine»", a declarat Tatum, care s-a casatorit cu actrita Jenna Dewan-Tatum in anul 2009. "Cand mi-au telefonat, eram cu Jenna in baie, sa facem o baie cainilor nostri care se murdarisera. De atunci, ea rade de mine si acum, cand vorbeste cu mine, imi spune «cel mai sexy barbat in viata»", a adaugat actorul american.

Desi a mai avut cateva roluri mici in productii mai mult sau mai putin importante, Channing s-a lansat cu adevarat in 2006, dupa ce a aparut cu viitoarea sa sotie Jenna Dewan in filmul care poate fi descris drept varianta moderna a lui Dirty Dancing: "Step Up".

Channing Tatum a reusit sa obtina un rol principal in "G.I. Joe Rise of Cobra", dar nu s-a remarcat in film decat prin lipsa de farmec. In mod surprinzator, a avut mai mult succes in drama romantica "Dear John".

In continuare, Channing a vrut sa demonstreze ca poate si el sa joace un rol serios intr-o pelicula istorica. Si-a imbunatatit dictia si a luat lectii de calarie pentru "The Eagle", unde a interpretat rolul unui tanar luptator roman, pierdut prin padurile Angliei antice.

O data ce a demonstrat ca are ceva in comun cu actoria si nu este doar un chip frumos, Tatum ne-a demonstrat ca poate fi si amuzant, in comedia "21 Jump Street".



"Magic Mike"
ramane insa cel mai bun film al carierei sale. Se intampla sa fie inspirat din propria viata, Channing Tatum fiind un fost dansator de striptease masculin.

Citeste si:
Cum a luat naștere numele revistei Playboy și ce legătură are cu...
Cum a luat naștere numele...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.