Magistratii brasoveni au decis, astazi, condamnarea la 2 ani si 6 luni cu suspendare in cazul realizatorului TV Serban Huidu.

In cadrul procesului, procurorii au cerut inchisoare cu suspendare, iar avocatii lui Huidu au fost de acord.

Sentinta nu este definitiva si poate fi contestata.

"Consider ca nu s-a facut dreptate pentru tatal meu si vom face recurs (...) Nu se poate ca tatal meu sa moara si nimeni sa nu fie condamnat", a declarat fiul uneia dintre cele trei victime ale accidentului provocat de Huidu.

La primul termen al procesului, fostul realizator TV le-a spus magistratilor ca ii pare foarte rau pentru tragedie si ca isi asuma responsabilitatea. Rudele victimelor insa cer condamnarea la inchisoare cu executare pentru Huidu.

La jumatatea lunii mai, Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in urma accidentului soldat cu trei morti produs in octombrie 2011 zona localitatii Timisul de Sus din judetul Brasov.

In urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov. Acestia se indreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a astepta un client din strainatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.