Realizatorul TV Serban Huidu a fost deferit justitiei pentru accidentul provocat in judetul Brasov.

Realizatorul TV Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in urma accidentului soldat cu trei morti, produs in octombrie 2011 in zona localitatii Timisul de Sus, relateaza MEDIAFAX.

"Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus, astazi, 14 mai 2012, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatului Huidu Serban Sebastian sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa", a informat, luni, Biroul de presa al Ministerului Public.

In 18 octombrie 2011, Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput urmarirea penala fata de realizatorul TV Serban Huidu, pentru uciderea din culpa a trei persoane.

Dosarul Huidu: Expertiza criminalistica a fost finalizata

In urma expertizei medico-legale, s-a stabilit ca Serban Huidu era apt sa conduca in momentul producerii accidentului.

Expertiza tehnica a demonstrat ca accidentul a avut loc pe sensul opus celui de pe care venea masina condusa de Serban Huidu, el fiind cel care a intrat pe contrasens, in timp ce soferul celeilalte masini implicate in accident, un Logan, nu a avut nicio vina.

In urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov. Acestia se indreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a astepta un client din strainatate.

Citeste si: Noua strategie de aparare a lui Serban Huidu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.