Masina condusa de realizatorul TV Serban Huidu rula cu 87 km/h, in conditiile in care limita de viteza era de 50 km/h, si a intrat total pe contrasens.

Acestea sunt datele ce sunt consemnate in expertiza tehnica privind accidentul din octombrie 2011, de la Timisul de Sus.

"Huidu putea preveni producerea accidentului daca si-ar fi pastrat banda de circulatie. Starea de pericol s-a declansat in momentul in care Serban Huidu a patruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili daca putea sau nu sa evite producerea accidentului", potrivit rezultatelor expertizei tehnica, citata de antena3.

Conform sursei citate, expertiza stabileste ca accidentul a avut loc pe sensul opus celui de pe care venea masina condusa de Serban Huidu, el fiind cel care a intrat pe contrasens, in timp ce soferul celeilalte masini implicate in accident, un Logan, nu a avut nicio vina, circula corect si n-a taiat curba. Masina vedetei TV i-a aparut brusc in fata. Conform expertizei, Loganul rula cu 40 de kilometri la ora, informeaza mediafax.ro.

Copii ale raportului de expertiza tehnica au ajuns vineri la avocatii ambelor parti. Aparatorul lui Serban Huidu este plecat din tara si nu a putut fi contactat. Atat familiile celor trei victime, cat si Serban Huidu, au termen pana in 6 aprilie sa formuleze obiectii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.