Simon Cowell vrea ca cele trei emisiuni care domina lumea muzicienilor amatori, X-Factor, American Idol si The Voice, sa organizeze o super-finala.

Simon Cowell a parasit juriul American idol ca sa coordoneze X-Factor SUA insa audienta noului sau show este dezamagitoare.

Cowel a gasit solutia. Intr-un mesaj de twitter a declarat ca ar fi o idee buna ca invingatorii din emisiunile American Idol, The Voice si X-Factor se sa intalneasca intr-o super-finala, relateaza thesun.co.uk.

Nigel Lythgoe – producator executiv pentru American Idol si fost coleg al lui Cowel - deja a respins ideea, dintr-o aroganta pura. Invingatorul American Idol devine automat o vedete si un star si nu ar fi corect fata de ceilalti.

Adam Levine de la Maroon 5 si-a dat si el cu parerea vizavi de propunere, pentru accesshollywood.com.

"Vai ce dragut este Simon. Vrea cu disperare sa realizeze o competitie intre show-urile noastre. Este o idee draguta, dar noi nu suntem asa de interesati ce se intampla in curtea altora. Noi ne vedem de treaba noastra, pentru ca valoarea ta tinde sa scada atunci cand iti faci griji ce fac altii" a declarat solistul de la Maroon 5 si membru al juriului in emisiune The Voice.

Revenind pe meleagurile noastre,um ar fi sa vedem o infruntare intre
Andrei Leonte si Stefan Stan?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.