Andrei Leonte a castigat pe 1 ianuarie finala emisiunii X Factor de pe Antena 1, dar cine este el?
Andrei are 22 de ani si este din Iasi, dar a studiat in Bucuresti, locul in care a si venit la auditiile X Factor. A terminat facultatea de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii Bucuresti si chiar in toamna acestui an, cand a aflat ca este unul dintre finalistii X Factor.

Prima data cand si-a demonstrat in public veleitatile muzicale a fost la Balul Bobocilor in liceu, la proba de Mister Boboc. A fost un moment nepregatit, iar reactia salii a fost foarte buna. De atunci s-a apucat de canto.

In prima zi din clasa a 11-a a fugit de la scoala de la liceul la care studia, la Liceul de Arte. A vorbit cu profesorul de canto si a dat diferentele pentru transfer fara sa stie parintii lui. A luat toate probele si astfel a facut ultimele doua clase la Liceul de Arte din Iasi. A continuat sa ia lectii de canto si in Bucuresti.

La X Factor, Andrei a intrat in concurs cu piesa trupei The Script, "The man who can’t be moved", venind pe scena cu poza lui Natalie Portman. A cantat apoi melodii de Bon Jovi, Maroon 5, Jason Mraz. Andrei nu a fost niciodata in pericolul eliminarii, publicul salvandu-l de fiecare data de la duel. In finala care i-a conferit titlul de Factorul X, Andrei a cantat "Someone like you" de Adele si "Home", hitul lui Michael Buble.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.