Cum a reusit un bucurestean de 34 de ani sa castige cel mai mediatizat concurs de muzica din ultimii ani?

A fost o combinatie de talent, carisma si putin noroc pentru Stefan Stan, iesit mare invingator din finala Vocea Romaniei difuzata luni seara pe ProTV.

"Am crescut cu vreo 10.000 de like-uri. Nu am crescut mult, ci incredibil de mult", a explicat Stefan in timpul emisiunii, intrebat cum ar descrie participarea sa la emisiunea Vocea Romaniei.

In timpul finalei difuzata marti pe ProTV, Stefan Stan a cantat trei melodii: "Satisfaction" in duet cu Smiley, "Vivo per Lei" in duet cu Andra si "I did it my way", hitul faimos al lui Frank Sinatra. Victoria s-a acordat pe baza de voturi acumulate din partea publicului. Primul concurent iesit din concurs a fost tanarul Cristian Sanda in echipa lui Marius Moga.

A urmat dupa Cristian, Iuliana din echipa lui Horia Brenciu, iar trofeul a fost disputat pe final intre Dragos Chircu (echipa Loredanei Groza) si Stefan Stan (echipa lui Smiley). Sigur like-urile mentionate de Stefan s-au transformat in cele din urma in voturi prin SMS. Stefan Stan a castigat 100.000 de euro si un contract de inregistrare cu Universal Records.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.