Chris Brown pare sa nu fi invatat nimic din trecutul sau marcat de scandal, dar nici industria muzicala nu vrea sa-l lase sa uite.

Chris Brown a castigat duminica seara un premiu Grammy, prilej cu care mai multe vedete (cantareti si actori) au folosit reteaua Twitter sa-si anunte nemultumirea. Tot duminica s-au implinit trei ani de la atacul lui Chris Brown asupra Rihannei, incidentul in urma caruia tanarul cantaret s-a ales cu o condamnare la inchisoare.

Chris Brown a lansat propriile mesaje de razbunare marti. Acestea au fost sterse apoi de pe contul de Twitter al lui Brown, dar nu destul de repede, relateaza huffingtonpost.com. Iata ce parere are Brown despre toti cei care continua sa-i reaminteasca ce s-a intamplat intre el si Rihanna in 2009:

"Ce bizar e cum alegem pe cei pe care sa ii uram. Societatea noastra este plina de rapperi care au vandut droguri. Dar ii ridicam in slavi si imitam tot ce fac. Si apoi un barbat face o greseala in vazul lumii si trebuie sa faca fata urii zi de zi. Voi iubiti sa urati! Dar stiti ceva? Urati cat vreti pentru ca am castigat un Grammy! Asta e razbunarea suprema".

Chris Brown are o audienta de aproximativ 8 milioane de persoane pe Twitter, care au putut vedea acest mesaj. Dar desi lumea pare sa-l urasca pe Chris Brown, iar el se razbuna, singura persoana care conteaza daca l-a iertat sau nu este Rihanna. Iar Rihanna l-a invitat la petrecerea organizata cu ocazia zilei sale de nastere, relateaza celebuzz.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.