O multime de vedete au pasit aseara pe covorul roz de la Odissey Arena, din Belfast, unde a avut loc gala MTV Europe Music Awards 2011.

Cu artificii, zapada artificiala, nenumarate decoruri impresionante instalate pe rind, show-ul MTV EMA din acest an a transformat Odyssey Arena intr-un adevarat spectacol de lumina si culoare, scrie mtv.ro.

Marea castigatoare a serii a fost cantareata Lady Gaga, care s-a impus la categoria "cea mai buna cantareata a anului", "cel mai bun videoclip" ("Born This Way"), "artistul cu cel mai mare numar de admiratori" si "cel mai bun cantec" ("Born This Way").

Dupa toata agitatia de saptamana trecuta, cand a trebuit sa tina piept zvonurilor potrivit carora este tatic, Justin Bieber a avut parte de o seara minunata la Belfast, unde a castigat doua premii - pentru "cel mai bun cantaret" si "cel mai bun cantaret de muzica pop".

Si Bruno Mars a fost recompensat cu 2 premii MTV EMA la categoriile “Best New” si “Best Push”. Cind a urcat pe scena pentru a ridica primul trofeu, fericit si emotionat artistul a declarat: “nu am fost niciodata in postura asta, nu stiu ce sa fac... Urmati-va visele, de fapt cred ca e prea banal sa spun asta … Dar vreau sa va multumesc voua, fanilor mei, ca m-ati votat, si trupei si managerului meu. Va iubesc pe toti”, a incheiat el.

Rapperul american Eminem a fost desemnat din nou cel mai bun artist hip-hop iar Katy Perry s-a impus la categoria “Best Live”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.