Cel putin asta sustine tanara Mariah Yeater, care tine prima pagina a tabloidelor de cand a anuntat ca are un copil cu Justin Bieber.

Yeater, in varsta de 20 de ani, sustine ca anul trecut a avut o escapada amoroasa cu tanarul artist si ca acesta i-a marturisit ca ea este prima femeie din viata lui, scrie DailyMail.

Aceasta a dezvaluit ca a facut sex in culise cu Bieber pe 25 octombrie 2010, dupa un concert sustinut de artist in Los Angeles, si ca in urma acestei aventuri a ramas insarcinata.

"Am fost atrasi unul de celalalt si am inceput sa ne sarutam. La scurt timp dupa asta, Justin Bieber mi-a sugerat sa mergem intr-un loc privat unde sa fim singuri. Am fost de acord si intre timp mi-a spus ca este virgin”, a spus tanara, care a dezvaluit ca in momentul in care au ramas singuri, Bieber si-a schimbat comportamnetul si a inceput sa traga de ea.

A inceput sa ma atinga...si cand i-am cerut sa-si puna prezervativ a refuzat

Mariah Yeater a nascut pe 6 iulie un baietel, Markhouse Yeater, si acum i-a intentat un proces de paternitate starului de 17 ani, pentru a dovedi ca el este tatal copilului sau.

"Cand am aflat ca sunt insarcinata cu copilul lui Justin Bieber, am incercat sa-l contactez prin reprezentantii sai, dar nu m-a cautat niciodata inapoi. Pe 6 iulie am nacut un baietel. S-a intamplat exact la 36 de saptamani si doua zile de cand facusem sex cu Justin Bieber", a spus aceasta.

Yater vrea ca Biber sa-i ofere suportul necesar pentru cresterea copilului, insa nu s-a gandit ca autoritatile o pot acuza de viol pentru ca in momentul in care a intretinut relatii sexuale cu Bieber, acesta avea doar 16 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.