Cred ca toata lumea s-a convins ca Miranda Kerr este o femeie foarte frumoasa si sexy, insa pentru cei care inca mai au dubii cu privire la acest lucru, ii invit sa traga cu ochiul la ultimul pictorial realizat de aceasta.

Frumoasa australianca, in varsta de 28 de ani, a renuntat la haine pentru un pictorial realizat pentru revista Harper's Bazaar.

Sedinta foto a avut loc intr-o camera de hotel iar modelul de la Victoria’s Secret a purtat doar o pereche de pantofi Dolce&Gabana, un turban pe cap si cateva accesorii: cercei Cartier, doua inele Bulgari si mansete Delfina Deletrez, scrie DailyMail.


Sursa foto: harpersbazaar.com.au

Desi a devenit mamica in urma cu doar 10 luni, Miranda nu a stat departe nici de podiumul de moda, nici de aparatele foto si a renuntat la haine ori de cate ori i-a cerut profesia. Recent, sotia lui Orlando Bloom a defilat pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week fara sutien iar “tinuta Evei”, adoptata in acest pictorial, o prinde foarte bine.

  • Click aici pentru galeria foto realizata pentru Harper's Bazaar.

Miranda Kerr a crezut ca o sa moara in timpul nasterii

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.