Supermodelul Victoria's Secret, Miranda Kerr, a nascut un baiat la un spital din Los Angeles.

Micutul, care s-a nascut mai devreme decat era prevazut, este primul copil pentru modelul australian si pentru sotul ei, actorul Orlando Bloom, scrie MTV.

Miranda Kerr a intrat in travaliu joi dimineata, la doar cateva zile dupa o "alarma falsa". Un membru al familiei a daclarat ca: "Am primit un mesaj de Boxing Day (26 decembrie, n.r.) in care ne spunea ca a intrat in travaliu, dar a fost o alarma falsa. Insa, acum, pot sa va confirm faptul ca a intrat in travaliu in aceasta dimineata".

Inainte de nastere, modelul de la Victoria's Secret a declarat ca planuieste sa se imparta intre cariera de modelling si copilul ei.

"Am fost intotdeauna deschisa asupra ideii de a fi mama la un moment dat si m-am gandit intotdeauna ca Orlando va fi un tata foarte bun. Cred ca a avea copii si a fi insarcinata face parte din viata, m-am uitat la modele ca Heidi Klum, Adriana Lima si Alessandra Ambrosio care au reusit sa faca asta", a spus Miranda Kerr.

Orlando Bloom, in varsta de 33 de ani, si australianca Miranda Kerr, 27 de ani, s-au casatorit in vara anului 2010, intr-o ceremonie privata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.