Actorul a declarat intr-un interviu pentru revista americana "Parade" ca mariajul cu Jennifer Aniston nu a fost tocmai extraordinar, catalogandu-l drept patetic.

Brad Pitt si Jennifer Aniston au inceput o relatie in anii ‘90 si in anul 2000 s-a casatorit. Pana acum, actorul nu s-a plans niciodata de casnicia sa cu vedeta din serialul “Friends”, insa din acest interviu reise ca acea perioada nu a fost una tocmai fericita pentru Brad, scrie DailyMail.

"Mi-am petrecut anii '90 incercand sa ma ascund. Am inceput sa ma satur de mine stand pe o canapea, fumand marijuana. Incepusem sa ma simt jalnic, nu traiam o viata interesanta", a declarat actorul, adaugand ca mariajul sau cu Jennifer avea o legatura cu aceasta stare de spirit.

"Am incercat sa pretind ca mariajul era ceva ce nu exista in realitate", a mai spus acesta.

In comparatie cu acea perioada, vedeta marturiseste ca de cand a inceput o relatie cu Angelina Jolie viata lui s-a schimbat foarte mult si in prezent este foarte multumit.

"Sunt foarte fericit ca Angie este mama copiilor mei. Este o mama grozava. Sunt extrem de fericit ca o am. Pun mult mai mult accent pe a fi un om multumit. Sunt fericit sa fac alegeri adevarate, sa fiu cu femeia pe care o iubesc si sa construiesc familia pe care o iubesc atat de mult", a declarat Brad, in varsta de 47 de ani .

Cat despre faptul ca a devenit tatic, actorul spune ca a fost surprins cand a vazut “cat de automat este sa iti cresti copiii si cat de mult instinct e implicat”.

Actorul nu a pierdut ocazia nici de a “certa” presa, spunand ca nu ii place cand ziarele scriu minciuni despre vaiata lui cu Angelina Jolie. "Ne vom casatori cand toata lumea va putea sa faca asta. Nu ne despartim. Si nu vom avea al saptelea copil inca", a declarat actorul.

Actorul a acordat acest inetrviu in timpul turneului de promovare a ultimului sau film "Moneyball", care va avea premiera in SUA pe 23 septembrie.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.