România vuiește de trei zile despre prezența miliardarului Elon Musk și a actriței Angelina Jolie la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, dar nimeni nu i-a văzut pe aceștia, pentru că nu au spus „prezent”, au confirmat oficiali din Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Oficiali din MAI au transmis că Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România pentru petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Petrecerea de la Castelul Bran cu bogații lumii a avut loc azi-noapte. La aceasta au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și pertenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au pus piciorul în România, au confirmat, pentru Libertatea, două surse concordante din arme diferite ale MAI, instituții care ar fi trebuit să știe de prezența unor cetățeni americani în România.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI, care a rugat să i se păstreze confidențialitatea.

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta.

Site-ul Mediaflux a publicat informația conform căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru prietenii săi din Silicon Valley și alte nume importante din industria entertainment. Atât presa internațională, cât și cea românească au confirmat că noul patron al Twitter va veni în țară.

Petrecerea a avut loc, iar multe dintre televiziuni și site-uri au continuat să spună că Elon Musk a venit în țara noastră și că a luat masa la o stână din Poiana Brașov, după care a mers la petrecerea propriu-zisă de duminică noapte spre luni, de la Castelul Bran.

Citeste si:
Povestea Tesla: cum s-a născut compania, când a apărut Elon Musk și...
Povestea Tesla: cum s-a...

Luni dimineață, însă, două instituții separate ale MAI au declarat că „Elon Musk nu a intrat în România”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, a spus unul dintre ei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.