Mulți bogați ai lumii sunt așteptați la Castelul Bran, la o petrecere specială de Halloween. Lista cu invitații ar cuprinde peste 100 de celebrități. Cei mai cunoscuți dintre ei sunt, cu siguranță, Angelina Jolie și Elon Musk. Mulți dintre participanți au ajuns sâmbătă în România, când ziua s-a încheiat cu o cină la o stână turistică, cu mâncare tradițională, foc de tabără și program artistic. Astăzi ar trebui să fie marea petrecere.

Bogații lumii petrec de Halloween la Castelul Bran

Primele informații despre petrecerea de la Castelul Bran au apărut în mai multe publicații online. Cel care ar fi închiriat locația este magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a ajuns în România însoțit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Cei mai bogați oameni ai lumii s-au strâns, sâmbătă seară, într-un cadru tradițional, la o stână, în așteptarea marii petreceri de Halloween. Ei au urmărit „Jocul Urșilor”, obicei specific sărbătorilor de iarnă, în jurul unui foc de tabără.

Ziua s-a încheiat cu un foc de artificii. O parte dintre vedete deja au postat pe rețelele de socializare primele impresii despre țara noastră. Actrița de origine suedeză Julia Sandstrom a publicat pe Instagram o filmare din elicopter în care se poate vedea Castelul Bran.

Foto: Julia Sandstrom/Instagram

Detalii despre petrecere

Locaţiile de lux din zona turistică au fost rezervate exclusiv pentru ei. În total, în jur de 300 de miliardari ai lumii, staruri de cinema şi magnaţi din industria tehnologiei vor petrece Halloweenul la noi.

De circuitul secret al oaspeților s-a ocupat o firmă de pază din Suedia, în colaborare cu o companie românească. 20 de bodyguarzi vor asigura măsurile speciale de pază, iar dacă va fi nevoie, numărul lor va fi suplimentat. Invitaţilor VIP li se vor atribui nume de cod, pe baza brăţărilor de acces.

Bogaţii lumii ar fi închiriat toate elicopterele din Bucureşti şi Constanţa pentru a ajunge la Braşov. Unii dintre ei au venit însoţiţi de staff-ul lor, inclusiv makeup artişti pentru a-i deghiza la petrecerea de Halloween. Indiferent de preparatele sofisticate din meniu, starurile şi miliardarii lumii ar fi cerut ca de pe lista preparatelor să nu cumva să lipsească tradiţionalul hotdog.

Citeste si:
Povestea Tesla: cum s-a născut compania, când a apărut Elon Musk și...
Povestea Tesla: cum s-a...

Invitați celebri

Angelina Jolie schimbă covorul roșu cu decorul de la Bran. Frumoasa actriță este una dintre invitatele speciale ale miliardarului Elon Musk la petrecerea din Carpați.

Printre participantele de sex feminin se află și Julia Sandstrom, actriță și DJ. La petrecere au spus „prezent” și fondatorii Google, Sergey Brin, cu o avere estimată la 77 miliarde de dolari, și Larry Page, care deține active în valoare de 80 miliarde de dolari, ceea ce îl plasează pe locul al 17-lea în topul celor mai bogați pământeni.

Chirieac: Vă dați seama, dacă cineva ar vorbi cu Elon Musk? Poate dubla PIB-ul țării, în trei ani

„Este o modalitate extrem de utilă de a pune România pe hartă. Cu toți miliardarii aceștia, din acest moment se face o tradiție. De Halloween, dacă ești miliardar, vii la Castelul Bran. Eu sper că județul Brașov nu o să vândă Castelul Bran. Dar poți să știi? Cu justiția din România... îl revendică cineva și-l dau pe degeaba, nu că-l vând. Așadar, cred că e un lucru interesant, e funny (n.r. amuzant). Probabil că de aici încolo miliardarii lumii se vor strânge de Halloween în România. Lucrul acesta va ajuta și industria turistică, și imaginea României”, a explicat analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV.

Citeste si:
Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Se anunță un nou...
Brad Pitt o dă în judecată pe...

„Vă dați seama dacă cineva din administrația României, fie că e președinte, fie că e prim-ministru, ar vorbi cu Elon Musk? Că poate deschide și o fabrică de Tesla prin România, nu doar prin Germania. Poate că ar face o stație de lansare, niște sateliți Starlink. Elon Musk poate face lucruri care pot dubla în trei ani Produsul Intern Brut al României, dar e nevoie de cineva să discute! Presupun că e weekend și nu se deranjează nimeni”, a conchis acesta.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.