Un nou proces răsunător între celebrități este pe cale să capteze opinia publică. După ce Amber Heard și Johnny Depp s-au ”luptat„ cu toate armele în instanță, alți doi actori sunt pe cale să facă același lucru.

Brad Pitt a decis să o dea în judecată pe fosta lui soție, Angelina Jolie, pentru că aceasta a vândut, fără să îl întrebe, pachetul ei de acțiuni la firma producătoare de vin pe care o dețineau împreună. Asta, deși prin contract actrița era obligată să nu înstrăineze acțiunile fără să îl consulte și pe el.

O altă nemulțumire a lui Pitt este legată și de cel căruia Jolie a ales să îi vândă acțiunile. Mai exact, celebra actriță și-a vândut partea ei din firmă afaceristului rus Yuri Shefler. Acesta din urmă ar încerca să saboteze afacerea construită cu multă grijă și dedicare de către actor.

Brad Pitt spune că Angelina Jolie a vrut să îi facă rău prin vânzarea acțiunilor

Brad Pitt și Angelina Jolie au cumpărat pachetul majoritar de acţiuni în compania care gestionează Chateau Miraval şi podgoria sa din sudul Franţei, în anul 2008, pe vremea când formau unul dintre cele mai vânate cupluri din lume. Cel doi s-au și căsătorit pe respectivul domeniu, șase ani mai târziu.

Avocații lui Pitt au spus că sub conducerea lui, afacerea a crescut într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari”, deși Jolie „nu a contribuit cu nimic”, scrie antena3.ro.

„Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt (...) Jolie știa și intenționa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval”, potrivit documentelor, care au fost depuse săptămâna trecută.

Potrivit contractului, cei doi nu aveau voie să înstrăineze acțiunile la firmă fără acordul celeilalte părți, dar actrița nu a ținut cont de acest lucru și și-a vândut partea ei către unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg controlat de oligarhul rus Yuri Shefle. Acesta din urmă, spun avocații, „a câștigat notorietate prin tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase”, iar asocierea cu el „periclitează reputația mărcii Pitt atât de atent construită”.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

„Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale și delictuale a lui Jolie. Încălcând acordul părților, Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare”.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărată de cuplul Jolie-Pitt cu aproximativ 25 de milioane de euro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.