Rapperul american P. Diddy s-a asociat cu Jimmy Iovine, directorul casei de discuri Interscope, pentru a lansa o carte despre posteriorul feminin, din categoria celor folosite, de regula, ca remediu impotriva plictiselii in saloane si in salile de asteptare

Aceasta carte, realizata sub forma unui album fotografic, va contine o serie de imagini realizate de fotograful de moda Raphael Mazzucco.

Informatia despre aparitia acestei carti, ce va fi lansata in luna noiembrie, vine la putin timp dupa ce rapperul american a lansat un nou parfum, intitulat Sean John Empress, si a anuntat ca imaginea parfumului va fi cantareata americana Kelly Rowland, relateaza MEDIAFAX.

  • P. Diddy nu este singura vedeta care va lansa o carte in luna noiembrie, rapperul american fiind "insotit" in aceasta initiativa de realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey si de cantareata pop Lady Gaga.

Astfel, Oprah Winfrey va lansa o carte intitulata "The Oprah Winfrey Show: Reflections on an American Legacy". Cartea va contine 150 de fotografii, pasaje din memoriile realizatoarei americane si imagini din cariera ei profesionala.

Lady Gaga va lansa un album fotografic, descris de artista ca un "dialog vizual", ce va include 350 de fotografii color si alb negru, realizate de fotograful de moda Terry Richardson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.