O femeie din Statele Unite l-a dat in judecata pe rapperul P. Diddy, solicitand plata unor daune de 1 miliard de dolari si acuzandu-l pe celebrul muzician de implicare in organizarea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001.

Valerie Joyce Wilson Turks, in varsta de 41 de ani, a deschis o actiune in justitie la Curtea Superioara din Los Angeles impotriva rapperului P. Diddy, a fostei iubite a acestuia Kim Porter si a lui Rodney King, un barbat devenit celebru in Statele Unite dupa ce a fost agresat de fortele de politie din Los Angeles in timpul unor incidente petrecute in 1991, informeaza nme.com.

Ea sustine, totodata, ca a fost iubita lui P. Diddy, cu care ar avea un fiu, Cornelius Wilson, in varsta de 23 de ani, relateaza MEDIAFAX.

Valerie Joyce Wilson Turks sustine ca celebrul rapper, al carui nume adevarat este Sean Combs, a fost implicat in organizarea atentatelor de la 11 septembrie 2001, cand doua avioane au intrat in cele doua turnuri gemene ale World Trade Center din New York, provocand prabusirea acestora.

Valerie Joyce Wilson Turks nu a precizat care sunt motivele care o determina sa creada ca P. Diddy a fost implicat in atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

In schimb, Turks a mai spus ca P. Diddy i-a agresat fiul, care a avut nevoie de spitalizare, si i-ar fi furat un jeton pe care ea l-ar fi castigat intr-un casinou din Mississippi, care ar valora in prezent cateva sute de milioane de dolari.

Potrivit unor documente oficiale ale caror copii au fost obtinute de site-ul Radaronline.com, Valerie Joyce Wilson Turks i-a cerut rapperului american sa ii plateasca o pensie alimentara in valoare de 900 de milioane de dolari si daune morale in valoare de 100 de milioane de dolari.

Valerie Joyce Wilson Turks a solicitat, totodata, emiterea unui ordin de restrictie impotriva muzicianului, insa judecatorul care a studiat acest caz a refuzat solicitarea. Desi presa americana nu se asteapta ca Valerie Joyce Wilson Turks sa ajunga prea departe cu solicitarile ei in justitie, judecatorul cazului a stabilit ca o audiere preliminara sa aiba loc pe 31 ianuarie.

Citeste si:
Adelina Pestrițu a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu! Influncerița...
Adelina Pestrițu a pierdut...

Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2010, acesta a ocupat pozitia a doua in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimata la peste 346 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.