Brad Pitt este considerat un adevarat erou in presa scotiana, dupa ce a prevenit accidentarea grava a unei femei care facea figuratie in thrillerul SF "World War Z", care a cazut in timpul turnarii unor scene, la Glasgow, pentru acest film.

Actorul american, protagonistul acestui film despre o invazie a unor zombies, a evitat astfel ca acea femeie sa fie calcata in picioare de miile de figuranti care alergau, in noaptea de joi spre vineri, intr-o piata din Glasgow, pentru a turna o scena pentru acest lungmetraj.

Pitt se afla aproape de acea femeie cand aceasta a cazut si a ajutat-o sa se ridice foarte repede, evitand ca ea sa fie calcata in picioare de multimea de figuranti care alergau cu mare viteza in George Square din Glasgow, potrivit publicatiei Scottish Sun.

Astfel, s-a evitat o accidentare grava, iar actorul american, dupa ce a condus-o pe acea femeie intr-o zona sigura, si-a reluat "cursa", in care era urmarit de zombies.

"Era un adevarat haos. 700 de figuranti incercau sa devasteze acea strada - se loveau de masini in miscare, camere de filmat si miliari care aveau cu ei arme grele. El (Brad Pitt, n.r.) nu a avut timp sa vorbeasca cu acea femeie, deoarece totul s-a petrecut la jumatatea scenei. Dupa aceea, ea i-a spus ca ii este recunoscatoare, chiar daca avea un genunchi destul de rau zgariat", a declarat o sursa.

Potrivit publicatiei Scottish Sun, mai multi figuranti au suferit diverse accidentari - fracturi, taieturi si vanatai - in timpul filmarilor pentru acest thriller SF.

  • Brad Pitt are rolul principal si este unul dintre producatorii executivi ai acestui film, care se filmeaza in aceasta perioada in Marea Britanie. Filmarile au debutat luna trecuta in Malta si vor continua, pentru cateva secvente, in Scotia si in Ungaria.

Filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea. Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.

Lungmetrajul "World War Z" este regizat de Marc Forster. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz.

Citeste si:
RECONSTITUIRE Cazul fetiței din Arad ucise de mâna tatălui vitreg....
RECONSTITUIRE Cazul fetiței...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.