Copila de patru ani găsită fără suflare pe un câmp din Arad, în urmă cu trei zile, a fost identificată. Se numește Antonia și a murit violent din mâinile tatălui vitreg, în fața fratelui mai mic. Totul s-a petrecut în timp ce mama se afla la maternitate, unde năștea cel de-al treilea copil și primul al criminalului. Tragedia a ieșit la iveală după ce un vecin a recunoscut portretul robot al micuței și a alertat autoritățile. Inițial, inculpatul a mințit și a susținut că moartea fetei a fost accidentală, dar după o noapte de audieri și-a recunoscut fapta. 

Fetița din Arad ucisă de tatăl vitreg, sub ochii fratelui. Criminalul și-a recunoscut fapta și a fost arestat

Tragedia s-a petrecut marțea trecută, când mama fetei, însărcinată cu fiul individului de 23 de ani, a plecat la maternitate ca să nască. I-a lăsat în grija sa pe Antonia și pe fratele ei mai mic, copii dintr-o altă relație. Micuța de patru ani l-ar fi enervat pentru că voia să se joace cu el. Într-un acces de furie, a lovit-o până a lăsat-o fără suflare. Martor forțat la crimă a fost fratele mai mic al copilei.

Bărbatul nu s-a pierdut cu firea și, timp de câteva ore, a plănuit cum să scape de cadavru. A spălat-o pe fată ca să șteargă probele, apoi i-a îndesat trupul într-o valiză. Înainte de a pleca de acasă, a luat și două sticle cu acetonă. Inculpatul s-a urcat într-un taxi și a ajuns pe un câmp situat la cinci minute distanță de casă. I-a cerut taximetristului să îl lase puțin mai departe de câmp, apoi a luat-o pe jos, în căutarea unui loc unde poate lăsa trupul neînsuflețit. L-a luat și pe fratele Antoniei cu el în ziua cu pricina.

După ce și-a ascuns urmele, s-a întors acasă cu un alt taxi. În aceeași zi, l-a dus pe fratele Antoniei la bunici. Tot atunci, pe rețelele de socializare a postat mai multe imagini cu nou-născutul familiei. La șase zile după ce i-a ucis fata, bărbatul a publicat pe Facebook o declarație de dragoste pentru partenera sa, iar femeia i-a răspuns cu o melodie de dragoste.

Luni, mama copilei s-a întors acasă de la spital. Abia atunci, printre lacrimi, bărbatul i-ar fi spus că Antonia nu mai e, mărturisindu-i că micuța s-a lovit la cap de cadă, iar el, speriat, a ascuns trupul. Femeia l-a crezut. După ce informația s-a propagat în mass media, amândoi văzând imaginile cu chipul reconstituit al fetiței, au decis că vor merge la poliție. Între timp, un vecin a recunoscut-o pe Antonia.

Citeste si:
Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost acuzat că a ucis un...
Culiță Sterp, primele...

„După ce fotografiile au ajuns în mass media, a vrut să se prezinte la Parchet”

„La ora 20:30, o persoană s-a prezentat la sediul IPJ Arad și a comunicat că a recunoscut că este fiica unei persoane care locuiește cu concubinul ei”, a transmis Ruxandra Tarcea, Parchet.

În primă instanță, individul le-a spus oamenilor legii aceeași minciună cu care a întâmpinat-o și pe concubină. Într-un final, și-a recunoscut fapta.

„Acum a recunoscut. A mințit pe toată lumea. După ce fotografiile au ajuns în mass media, a vrut să se prezinte la Parchet.(...) I-am spus ieri că nu se poate în baie pe ambele părți, mai ales că e și lovitura din spate”, a spus Pavel Palcu, procuror criminalist.

Potrivit unor surse citate de Observator, criminalul a recunoscut în fața anchetatorilor că obișnuia să se drogheze cu o substanță ieftină, șoricioaică. Printre alte efecte dezastruoase, drogul zombie, așa cum mai este numit, sporește agresivitatea.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Tatăl biologic al Antoniei vrea să-și ia băiatul

Tatăl copilei este îngenuncheat în urma veștii. El locuieşte în Olanda, dar este hotărât să vină în România să îşi ia fiul: „Eu până acum doar am plâns. Nu am putut să vorbesc cu nimeni. Avea grijă de copii, nu era o femeie care să nu aibă grijă de copii. Antonia pentru mine a fost totul. Pentru că avea probleme şi nu prea vorbea. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva”


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.