Speculatiile din jurul carierei lui Charlie Sheen au luat sfarsit. O noua emisiune TV il va avea ca protagonist pe popularul actor.

Au fost speculatii privind revenirea lui Charlie Sheen pe platourile de filmare, insa acum ele par sa se fi transformat in realitate. Lionsgate a anuntat ca va produce un sitcom de jumatate de ora care il va avea in prim-plan pe Sheen.

Povestea sitcomului se bazeaza in primul rand pe cea a filmului Anger management, din 2003, cu Adam Sandler si Jack Nicholson in rolurile principale, potrivit Forbes.com.

Emisiunea va fi produsa de Debmar-Mercury, compania din spatele lui Tyler Perry, care include spectacole precum House of Payne sau Meet the Browns. Asemeni lui Perry, Charlie Sheen va detine o cota parte din noul spectacol. Potrivit Deadline Hollywood, Sheen ar urma sa filmeze zece episoade, iar in functie de rating serialul s-ar putea extinde la 90 de episoade.

Daca emisiunea va fi un hit, Charlie Sheen s-ar putea apropia de veniturile castigate in era Doi Barbati si Jumatate. Potrivit estimarilor Forbes, Sheen castiga la acea vreme 40 de milioane de dolari pe an (mai 2010 - mai 2011). Prin comparatie, Tyler Perry a castigat in aceeasi perioada 130 de milioane de dolari, bani proveniti atat din show-ul TV cat si din filmele de pe marile ecrane in care joaca anual.

Daca emisiunea lui Sheen va fi preluata de o retea TV, ratingurile sale le-ar putea depasi pe cele ale lui Perry iar problematicul actor s-ar putea apropia de venituri anuale de 40 de milioane de dolari, suma care include si banii pe care inca ii castiga de pe seama a Doi Barbati si Jumatate.

Desigur, sunt multi de „daca” in aceasta ecuatie. Producatorii emisiunii trebuie sa gaseasca o retea care sa vrea show-ul, o echipa care sa poata lucra cu capriciosul Sheen, iar reactia publicului la o noua emisiune cu acesta ramane o necunoscuta. Totusi, daca ne uitam la contul de Twitter al lui Sheen (patru milioane de follow-eri), putem presupune ca Sheen va gasi o retea care sa isi asume aceste riscuri.

Afla si cateva sfaturi simpatice de business, de la cele mai antipatice persoane, printre care se afla si Charlie Sheen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.