La scurt timp de la anuntarea vestii divortului de Marc Anthony, dupa 7 ani de mariaj, Jennifer Lopez este din nou subiect de barfa...in bratele unui cubanez focos.
Potrivit presei de peste Ocean, cel pentru care J-Lo, desemnata recent cel mai frumos om din lume, ar divorta de sot este actorul cubanez William Levy, care apare in clipul "I'm Into You" al cantaretei. Si acesta a pus capat casatoriei sale cu actrita mexicana Elizabeth Gutiérrez, deci sunt ambii liberi si fara obligatii.

Si Marc Anthony a vorbit despre noul sau statut in cadrul unui concert. "Se spune ca sunt single", a declarat Marc in timpul concertului.

Speculatiile au aparut dupa ce Levy si fosta lui sotie, actrita mexicana Elizabeth Gutierrez, au dat un comunicat in care spuneau ca mariajul lor a luat sfarsit cu putin timp inainte ca Jennifer si Marc Anthony au anuntat ca divorteaza. Aceasta din urma l-a acuzat pe William de infidelitate.

Vineri, perechea a anuntat ca nu mai sunt impreuna: "Am hotarat sa punem punct casatoriei noastre. Aceasta a fost o decizie foarte greu de luat. Am ajuns la o concluzie amicala asupra a tot ceea ce conteaza. Este un moment delicat pentru toti cei implicati si am aprecia daca ne respectati intimitatea", ar fi declarat cuplul, potrivit 9AM.


Mai jos puteti vedea clipul care i-a adus impreuna (cel putin asa spun barfele) pe senzuala si exotica J Lo si pe modelului cubanez William Levy. Filmarile au avut loc in Mexic, la Chichen Itza, un urias sit arheologic pre-columbian construit de civilizatia Maya si aflat in partea central-nordica a peninsulei Yucatán, in statul Yucatán, Mexic.

  • Jennifer Lopez, platita cu 1 milion de dolari pentru a canta la o nunta in Ucraina

Cantareata americana Jennifer Lopez va primi un onorariu de 1 milion de dolari pentru a canta, marti, la o nunta din Ucraina, informeaza site-ul tabloidului britanic The Sun.

"O persoana foarte bogata a dorit ca Jennifer Lopez sa vina (la nunta, n.r.) si a fost dispus sa plateasca o suma foarte mare"
, a declarat o sursa.

Purtatorul de cuvant al artistei a declarat ca Jennifer Lopez va canta in Ucraina, insa a precizat ca termenii contractului nu pot fi confirmati.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.