Fotografia mandrului tata a fost postata de catre Victoria Beckham pe Twitter, cu numele "Fetita tatii". David sta nas in nas cu micuta, infasata in scutec alb si cu o caciulita pe cap.

Dupa ce Victoria a declarat tot pe Twitter ca s-a indragostit inca o data, acum David Beckham, apare in postura de parinte fericit, complet topit tinandu-si in brate fiica. Fotografia mandrului tata a fost postata de catre Victoria pe Twitter, cu numele "Fetita tatii".

La randul lui, Beckham si-a pozat cele doua fete, dormind si a postat fotografia pe contul de Facebook.

Potrivit Dailymail, de cand are fata, fotbalistul a trecut la roz. Pe ghetele lui Beckham, cum spuneam, roz, de sezon, a fost deja gravat numele celui mai nou si probabil pentru totdeauna cel mai rasfatat memmbru al familiei, Harper, alaturi de numele celor 3 baieti: Brooklyn, Romeo si Cruz.

David Beckham a marturisit si de ce a ales pentru fetita sa acest nume, care, intre noi fie vorba, nu este foarte comun. In ciuda zvonurilor ca Victoria nu a pus mana in viata ei pe vreo carte, se pare numele fetitei Beckham, ii apartine lui Harper Lee, autorul cartii preferate a Victoriei, To Kill A Mockingbird ( Sa ucizi o pasare cantatoare). In plus, Harper, este un nume englezesc vechi, pe care ambii il iubesc.

In ceea ce priveste celalalt nume, Seven, are legatura partial cu numarul norocos al lui Beckham, numarul pe care l-a purtat pentru Anglia si pentru Manchester United, de-a lungul anilor, insa nu e tot.

"Adevaratul motiv din spatele numelui este simbolul cifrei 7, perfectiune spirituala, cele Sapte Minuni ale Lumii, cele 7 culori ale curcubeului", a adaugat fotbalistul pentru DailyMail.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.