Fotbalistul formatiei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a devenit tata pentru a patra oara, dupa ce sotia sa, Victoria, a nascut o fetita.

Fetita a cantarit 3.45 kilograme si s-a nascut la spitalul Cedars Sinai, informeaza people.com.

Cuplul mai are trei baieti Brooklyn, in varsta de 12 ani, Romeo, opt ani si jumatate, si Cruz, sase ani si jumatate.

Beckham a anuntat numele fiicei sale: "Sunt mandru si fericit sa va anunt ca nasterea fiicei noastre, Harper Seven Beckham. A cantarit 3.45 kilograme si s-a nascut la ora 7.55 a.m. in L. A. Victoria este foarte bine, iar fratii ei sunt foarte fericti ca au o surioara", a scris David Beckham pe pagina de Facebook.

S-ar putea ca Seven (Sapte) sapte sa fie o referinta la numarul de pe tricou al fotbalistului atunci cand juca la MAnchester United, scrie Daily Mail.

Un prieten apropiat al familiei a declarat pentru Daily Mail ca Harper este un vechi nume englezesc care i-a placut mereu Victoriei, iar sapte este un numar norocos, fetita s-a nascut la ora sapte, in luna a saptea.

Presa britanica scrie ca David Beckham a plans de fericire. Toata lumea este incantata si uimita, fetita seamana foarte mult cu Victoria cand era bebelus.

Aparent, in fiecare zi a saptamanii care a trecut, se zvonea ca mult asteptata fiica a familiei Beckham s-a nascut. Fotbalistul a povestit ca s-a trezit intr-o dimineata cu mesageria plina de mesaje de felicitare. "Am ratat ceva?", a intrebat-o el pe Victoria.

Felicitarile insa au venit oficial dupa nasterea lui Harper. Fostele colege din Spice Girls si familia au trimis mesaje pe Twitter. Si ducele si ducesa de Cambridge, William si Kate, apropiati ai cuplului, au trimis un mesaj de felictare, dar, din pacate, desi se aflau in SUA, nu au mai avut timp sa treaca sa le vada pe fetele din familia Beckham.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.