Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver vor imparti aproximativ 400 de milioane de dolari dupa divortul lor, fiecare urmand sa ia jumatate din avere, deoarece acestia nu au semnat un contract prenuptial.

Potrivit publicatiei online tmz.com, averea lui Arnold Schwarzenegger este estimata la 300 de milioane de dolari, iar cea a Mariei Shriver, la 100 de milioane de dolari.

Impartirea bunurilor comune se va face probabil in urma unei negocieri intre parti. Rezultatele acestor negocieri, spre deosebire de hotararile luate in sala de judecata, sunt, insa, confidentiale.

Maria Shriver, sotia fostului guvernator al Californiei si vedetei de cinema Arnold Schwarzenegger, a depus vineri actele de divort, dupa ce acesta a recunoscut ca a facut un copil in afara casatoriei in urma cu peste 10 ani, relateaza Reuters.

Shriver, in varsta de 55 de ani, o fosta jurnalista de televiziune si descendenta a dinastiei Kennedy, vrea sa puna capat mariajului de 25 de ani cu Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani. In cererea de divort depusa la Curtea Superioara din Los Angeles, ea a invocat "diferende ireconciliabile".

Totodata, Shriver cere sa ii fie acordat sprijin de catre fostul sot dupa divort, fara a face vreo specificatie, precum si custodia comuna a celor doi copii minori ai cuplului, Patrick, in varsta de 17 ani, si Christopher, de 13 ani. Shriver si Schwarzenegger mai au impreuna doua fiice, Katherine de 21 de ani, si Christina, de 19 ani, transmite MEDIAFAX.

Un purtator de cuvant al starului din "Terminator" a refuzat sa faca vreun comentariu, in timp ce reprezentantii Mariei Shriver nu au putut fi contactati.

Cei doi au anuntat ca se despart in mai, la patru luni dupa ce lui Schwarzenegger i-a expirat al doilea mandat de guvernator al Californiei. La o saptamana dupa acest anunt, Schwarzenegger a socat lumea recunoscand public ca a facut un copil cu o servitoare din casa in urma cu peste 10 ani. El a mai precizat ca i-a marturisit sotiei aventura sa extraconjugala din care a rezultat un copil, in ianuarie, la scurt timp dupa incheierea mandatului de guvernator.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.