Oana Lis și-a pus fanii pe jar cu una dintre postările pe care le-a făcut în mediul online despre o presupusă avere. Vedeta s-a amuzat copios pe seama acestui subiect.

Oana Lis și-a pus fanii pe jar cu una dintre postări

Oana Lis a trecut în ultimul an prin momente extrem de grele, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat partenerul ei de viață. Viorel Lis a fost de mai multe ori internat în spital, pe punctul de a-și pierde viața și a avut nevoie, de asemenea, de tratamente pe care soția lui nu și le permitea.

Deși în urmă cu câțiva ani, oamenii credeau că stă cu fostul edil al Capitalei doar pentru bani, blondina a reușit să demonstreze că sentimentele sale erau unele sincere și că nu a fost niciodată vorba despre averea lui, ci despre iubirea pe care încă i-o poartă.

”Un prinț nigerian mi-a lăsat moștenire mie 100 de milioane €! Acum îi trimit 2000 € pentru transfer și adio, săracilor!”, a transmis ea pe Facebook.

A făcut multe sacrificii de dragul lui și prin oricât de multe probleme a trecut, ea nu și-a pierdut simțul umorului. Recent, le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele sociale faptul că a primit o avere de 100 de milioane de euro, stârnind hohote de râs. Bineînțeles că nu au lipsit nici comentariile oamenilor care i-au transmis mai în glumă, mai în serios că a scăpat de sărăcie.

”Ia-mă și pe mine”/ ”Bravo, te-ai îmbogățit”/ ”Ai scăpat de sărăcie”/ ”Doamne ajută să găsești un prinț bogat, ai și tu dreptul la fericire”/ „Te-ai scos, și pe nea Vio?”/ ”De cât timp visezi?”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2024 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.