Showbiz 10 Mai 2023 13:18 de Diana Oprișan
Oana Lis a decis că a venit vremea să se retragă din televiziune, deși a merge în tot felul de emisiuni televizate era o reală plăcere pentru ea. Iată de ce a făcut lucrul acesta și ce a considerat că este mult mai important pentru ea, la momentul actual!

Oana Lis, realul motiv al retragerii din televiziune

Oana Lis a oferit de curând un interviu sincer în care a vorbit despre toate sacrificiile pe care le-a făcut și le face de dragul partenerului ei de viață, despre lupta grea cu depresia pe care a dus-o și, nu în ultimul rând, despre retragerea sa din spațiul monden. Pentru a nu exista întrebări suplimentare despre decizia pe care a luat-o, soția fostului edil al Capitalei a venit și cu explicații în acest sens.

Televiziunea a fost mereu o pasiune pentru ea, adora să fie în centrul atenției și prezentă în tot mai multe emisiuni, de la un timp nu mai este atrasă de astfel de lucruri. Nu neagă faptul că ar accepta să mai meargă în diverse platouri de emisiune doar în calitate de psiholog, pentru că este de părere că ar avea ce să zică și ce să învețe oamenii de la ea. Tot ea, a mai zis în același interviu, faptul că în general oamenii iau decizii fie din motive raționale, fie din motive emoționale, pe care uneori le conștientizează, alteori nu.

Faptul că a renunțat la a-și mai face apariția în tot felul de emisiuni televizate a ajutat-o să se concentreze mai bine pe lucrurile cu adevărat importante pentru ea, cum ar fi îngrijirea soțului ei care are probleme grave de sănătate și care nu mai are atât de mult timp de trăit pe cât și-ar dori ea. Nu își imagineaza viața fără el și speră că nu îl va pierde prea curând. Așadar, Oana Lis a renunțat la lucrurile pe care le considera importante pentru ea, deoarece a dorit să petreacă timp de calitate cu soțul acesteia.

„Atunci când facem ceva, noi toţi avem o explicaţie raţională, dar şi una emoţională, pe care uneori o conştientizăm, uneori nu. Explicaţia mea raţională a fost că mă prinsese să merg la emisiuni, îmi plăcea, dar nu mai puteam să merg ca şi personaj. Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni, dar televiziunea a fost ca un drog.

Citeste si:
Liviu Puștiu, alături de Jador după ce și-a anunțat retragerea din...
Liviu Puștiu, alături de...

Îmi plăceau apariţiile, faptul că mă întâlneam cu diverse persoane. Şi atunci m-am întrebat cine apare cel mai des la televizor şi anume, politicieni, astrologi, nutriţionişti, nimic nu-mi plăcea. Şi asa mi-a venit ideea să mă fac psiholog şi să mă invite lumea pe la emisiuni în calitate de psiholog”, a declarat Oana Lis, pentru fanatik.ro.

Îi este recunoscătoare partenerului ei de viață pentru tot ceea ce a făcut pentru ea de-a lungul vieții, dar mai ales pentru faptul că a ajutat-o în lupta cu depresia.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2023 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.