Trupa Prodigy, care va sustine un concert la festivalul Rock the City, vineri seara, in Piata Constitutiei, a ajuns joi seara la Romexpo, unde evenimentul fusese anuntat anterior, fiind directionati catre locul de desfasurare al B'estfest, unde au petrecut pana vineri dimineata cu Skunk Anansie.

Festivalul Rock the City, organizat de D&D East Entertainment, a fost anuntat initial, in martie, in Piata Constitutiei, apoi mutat la Romexpo, potrivit unui anunt facut in aprilie, iar pe 22 iunie, cu 8 zile inainte de debutul evenimentului, organizatorii l-au mutat inapoi in Piata Constitutiei.

Rock the City se desfasoara simultan cu B'estfest, festival organizat de Emagic, de vineri pana duminica, cel de-al doilea avand loc in afara Bucurestiului, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari.

Potrivit unor surse din cadrul echipei tehnice B'estfest, membrii trupei Prodigy, programati sa cante vineri seara la Rock the City, au ajuns joi seara la Romexpo, nestiind de schimbarea spatiului de desfasurare al festivalului. Cei de la Romexpo i-au anuntat ca festivalul s-a mutat la Tunari, ei crezand ca membrii Prodigy trebuie sa cante la B'estfest, ale carui prime trei editii s-au desfasurat la Romexpo, relateaza MEDIAFAX.

Astfel, membrii Prodigy, cu toata echipa de productie, au ajuns cu un camion la Tunari, unde s-au intalnit cu cei de la Skunk Anansie, fiecare trupa fiind foarte surprinsa de prezenta celeilalte la acelasi festival.

Trupa Prodigy a ramas la locul de desfasurare al B'estfest pana vineri la sase dimineata, petrecand cu echipa Skunk Anansie, au mai declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.