In al saselea an de cand isi vinde potentialul cinematografic pe Croazeta, Romania si-a intins putin bratele si si-a innoit look-ul.

Standul din cadrul Village International – spatiul in care peste 100 de tari isi amenajeaza pavilioane la Festivalul de la Cannes si peste 9000 de profesionisti din industrie vand si cumpara filme – va avea o alta amplasare, o terasa dubla si un mobilier nou. Mai mult, petrecerea romanilor se muta in cea mai frumoasa terasa de pe Croazeta, scrie filmreporter.ro.

Spatiul de prezentare al Romaniei se afla acum mai aproape de Palatul Festivalurilor, la numarul 141, in apropierea salii de cinema Soixantième (unde a avut premiera mondiala Autobiografia lui Nicolae Ceausescu, anul trecut) si in vecinatatea Poloniei, Thailandei, Rusiei sau Belgiei. Cu aceasta ocazie, terasa standului, care da spre plaja, s-a marit.

„Interiorul ramane la fel, de 25 de m2, insa terasa este de doua ori mai mare, de 50 de m2”,
explica Laurentiu Bratan, cel care se ocupa de ani buni de stand, din partea Asociatiei pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR). Mobilierul vechi, deja uzat, va fi schimbat cu unul nou, tot alb, care va fi adus de la Bucuresti si montat la festival (care debuteaza pe 11 mai si se incheie pe 22 mai).

  • Party marca Chérie Chéri

Petrecerea la care vor fi invitate circa 300 de persoane are o alta locatie anul acesta: terasa Chérie Chéri, pe Mandala Beach, in apropierea Hotelului Carlton. Este cea mai frumoasa si mai interesant personalizata terasa de pe Croazeta, cu mobilier si decoratiuni retro, picturi, fotografii, creatii vestimentare bizare si animale-himera imaginate de un grup de tineri artisti anul trecut, in onoarea lui Tim Burton, cel care a prezidat juriul de la Cannes. Prin urmare, este si una dintre cele mai ravnite terase pentru petreceri si intalniri.

Party-ul de anul acesta va fi organizat, potrivit lui Laurentiu Bratan, in colaborare cu Celluloid Dreams, compania care se ocupa de vanzarile internationale ale Loverboy.

Citeste si:
10 orase din lume in care turistii nu sunt primiti asa cum se cuvine
Locurile in care turistii nu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.