Pana la anuntarea oficiala a invitatilor, revista People ne dezvaluie numele catorva vedete care vor participa la cea de-a 64-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

Astfel, printre cele mai asteptate cupluri la eveniment se numara Brad Pitt si Angelina Jolie, Johnny Depp si Vanessa Paradis, Penelope Cruz si Javier Bardem, dar si Sean Penn si Scarlett Johansson, scrie people.com.De asemenea, pe lista invitatilor se mai afla si Keith Richards, Madonna, Jack Black si prima doamna a Frantei, Carla Bruni, care debuteaza pe marile ecrane in filmul lui Woody Allen, "Midnight in Paris".

Noul film al lui Woody Allen va deschide Festivalul de la Cannes pe 11 mai si ii va aduce pe covorul rosu si pe Rachel McAdams, Michael Sheen, Owen Wilson, Kathy Bates si Adrien Brody . De asemenea, este posibil ca la eveniment sa-si faca aparitia si actrita Marion Cotillard, care se pregateste sa devina pentru prima oara mamica la sfarsitul acestei luni.

In principiu, filmul va fi proiectat in afara competitiei, pentru ca Woody Allen nu vrea sa participe in competitie, a spus delegatul general al festivalului, Thierry Frémaux. El a adaugat ca spera ca-l va convinge pana la urma pe regizorul american sa participe in competitie.

Printre filmele care vor avea premiera la Cannes se mai numara si "Tree of Life " cu Brad Pitt si Sean Penn si "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", cu Johnny Depp si Penelope Cruz .

De asemenea, pe agenda Festivalului de Film de la Cannes se mai afla si un tribut adus actrite Elizabeth Taylor, care a incetat din viata anul acesta pe 23 martie.

Juriul fetivalului va fi prezidat de actorul Robert De Niro iar actrita Faye Dunaway a fost desemnata imaginea celei de-a 64-a editii a Festivalului de Film de la Cannes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.