Monica Columbeanu o poate lua pe Irina de la Izvorani cu executor judecatoresc, cererea femeii de executare silita a deciziei de incredintare a copilului fiind admisa, joi, de instanta Judecatoriei Buftea.

Magistratii Judecatoriei Buftea au judecat, joi, cererea Monicai Columbeanu de punere in executare a deciziei Tribunalului Bucuresti, care stabilise ca Irina sa ii fie incredintata temporar ei, scrie MEDIAFAX.

Cu putin timp inainte de judecarea cererii depuse de Monica Columbeanu, un alt complet al Judecatoriei Buftea a luat in discutie o alta cerere facuta de Irinel Columbeanu, prin care solicita suspendarea executarii silite a deciziei Tribunalului Bucuresti. Judecatorii au respins insa cererea formulata de Irinel Columbeannu pe motiv ca a fost introdusa inainte ca sotia lui sa ceara executarea silita a hotararii.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 4 aprilie, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu
, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia definitiva privind divortul. Irinel Columbeanu va trebui sa ii plateasca Monicai, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru ingrijirea fetitei.

Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveana Izvorani a sotului ei pentru a o lua pe Irina, insa nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu si nu a fost niciodata primita pe proprietatea acestuia. [Vezi aici convorbirea dintre sotii Columbeanu din urma cu cateva zile]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.