Tribunalul Bucuresti a decis, luni, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul.

Instanta Tribunalului Bucuresti a admis, astfel, recursul Monicai Columbeanu fata de decizia prin care Judecatoria Buftea a incredintat fetita lui Irinel Columbeanu, pana la decizia finala privind divorul, relateaza MEDIAFAX.

Irinel Columbeanu va trebui sa plateasca Monicai, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru ingrijirea fetitei.

Luni, in sala de judecata, omul de afaceri a depus un set de documente si de inscrisuri, care au fost luate in evidenta ca probe de catre instanta.


La iesirea din sala de judecata, intrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel a aratat ca probele dovedesc "tarifele pe care Monica le-a perceput". Intrebat la ce se refera si daca o acuza pe sotia sa de imoralitate, el a refuzat sa dea detalii.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.