Instanta Tribunalului Bucuresti a continuat, luni, dezbaterile cu privire la recursul Monicai Columbeanu fata de decizia prin care Judecatoria Buftea a incredintat-o temporar pe Irina tatalui sau, Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a depus un set de documente si de inscrisuri, care au fost luate in evidenta ca probe de catre instanta.

La iesirea din sala de judecata, intrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel a aratat ca probele dovedesc "tarifele pe care Monica le-a perceput". Intrebat la ce se refera si daca o acuza pe sotia sa de imoralitate, el a refuzat sa dea detalii.

De asemenea. Irinel Columbeanu a declarat la Tribunalul Bucuresti (TB) ca daca fetita sa, Irina, va fi incredintata Monicai Columbeanu, este dispus sa plateasca o pensie alimentara de 2.000 de lei, instanta urmand sa ia o decizie in acest proces.

  • Pe de alta parte, Monica a spus ca instanta este cea care trebuie sa calculeze un procent din veniturile ei, care sa ajunga la fetita, daca aceasta ramane la Irinel Columbeanu.

Referitor la sotul sau, fotomodelul a sustinut ca acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, in perioada cat ele au fost plecate in SUA si ca de fapt, ea a fost cea care a mentinut relatia tata- fiica, cerandu-i lui Irinel sa discute cu fetita pe internet.

Monica a mai spus ca dupa ce fetita a ajuns in tara si in perioada in care ea a mai ramas in SUA, a mentinut legatura doar cu fetita prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de amenintare primite de la sotul ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.