The Tree of Life, un film despre care se vorbeste fara incetare inca de la editia de anul trecut a Festivalului de la Cannes, cand era dat ca sigur in competitie, dar nu a fost terminat la timp, va avea premiera mondiala in cinematografele din Marea Britanie pe 4 mai.

Anuntul surprinzator a fost primit cu scepticism si verificat atent de presa anglo-saxona, fiindca drama lui Terrence Malick era asteptata la Cannes (11 – 22 mai), ca unul dintre highlight-urile editiei.

Confirmata insa de Asociatia Distribuitorilor din UK, vestea ridica intrebari despre decizia producatorilor si despre intamplarile din culisele Cannes-ului care ar fi dus la ea.

Putine se stiau, pana de curand, despre The Tree of Life, dar si mai putine se stiu despre Terrence Malick, regizorul cu patru lungmetraje in portofoliu (toate multi-premiate) care s-a retras in Europa inca de la primul film, Badlands (1973), si refuza orice contact cu presa.

Citeste mai multe despre film si despre aparitia sa la Canees pe FilmReporter.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.