Hugh Laurie isi ia adio (temporar) de la actorie si se lanseaza in muzica. Noua ne place! Tu ce parere ai?

Este unul dintre cel mai bine platiti actori americani de televiziune, pentru, probabil, cel mai tare show din lume, castigand peste 400.000 de dolari pe episod.

Insa, Hugh Laurie si-a pus deoparte rolul lui Dr. Gregory House de pe FOX, pentru o scurta perioada de timp, incercand sa se lanseze si in muzica, incantadu-si fanii cu blues-uri.


Potrivit DailyMail, castigatorul Globurilor de Aur, artistul in varsta de 51 de ani a avut prima sa auditie life, intr-un bar intim din New Orleans, promovandu-si albumul ce va aparea in curand.

Cantand alaturi de muzicieni localu precum Allen Toussaint, Hugh a ales sa cante o serie de cantece de pe albumul sau, care sunt coveruri dupa blues-urile preferate.

Dr. House a inregistrat albumul in septembrie 2010, in Los Angeles si recunoaste ca este visul sau din copilarie. Noul sau single You Don't Know My Mind a fost lansat, albumul urmand sa iasa pe piata si albumul Let Them Talk pe 9 mai.

Woody Allen, Bruce Willis, Kevin Coster, Ryan Gosling si Scarlett Johansson se numara printre actorii care au cochetat cu muzica. Ramane la aprecierea publicului cui i-a iesit mai bine aceasta tentativa muzicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.