Actorii Charlie Sheen si Hugh Laurie sunt cel mai bine platite staruri de televiziune, primul dominand topul serialelor de comedie, cel de-al doilea, pe cel al serialelor drama.

Pe primul loc al vedetelor bine platite in seriale tv se afla Charlie Sheen, care castiga 1,25 milioane de dolari pentru fiecare episode din serialul de comedie Two and a Half Men, screi Daily Mail.

De cealata parte, partenerul sau de pe micul ecran, Jon Cryer, care il interpreteaza pe fratele enervant al lui Charlie, Alan, este platit cu 550.000 de dolari pe episod.

Hugh Laurie, britanicul care il interpreteaza pe acidul Dr. House, in serialul House MD, castiga 400,000 de dolari pentru fiecare episod filmat, in rolul pe care l-a inceput acum 6 ani.

Dr. House este un personaj de care sunt inca fascinat. Sunt atat de indragostit de el incat sunt dispus sa merg cat de departe posibil”, a declarat Laurie. Astfel, dupa entuziasmul actorului, se pare ca serialul House MD va continua ceva vreme de acum incolo, spre deliciul fanilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.