Megan Fox a fost votata cea mai frumoasa femeie din lume de mai multe reviste de-a lungul anilor. Totusi cele mai recente pictoriale ale actritei i-au facut pe fani sa se intrebe daca nu cumva Megan a devenit intre timp mult prea slaba.

Megan Fox s-a dezbracat in lenjerie in campania Emporio Armani, iar intr-una dintre poze se apleaca si e atat de slaba incat i se vad oasele, potrivit dailymail.co.uk.

Actrita e machiata foarte putin si in ciuda acestui fapt este fara indoiala foarte frumoasa. Megan nu a pozat doar singura, ci in unele fotografii apare imbracata intr-o rochie eleganta si o tunsoare bob alaturi de un barbat.



Majoritatea fotomodelelor vor sa fie luate in serios ca actrite, dar se pare ca Megan Fox merge pe calea inversa, fiind aleasa noua imagine Armani. Fox a profitat de notorietatea ei de la Hollywood pentru a reusi sa obtina un contract cu Emporio Armani, pentru a fi imaginea noii linii de lenjerie intima si blugi a prestigioasei case de moda. Actrita, in varsta de 24 de ani, apare intr-o reclama pentru Armani, aproape goala, aratand lumii intregi de ce a fost pusa pe lista celor mai sexy 100 de femei din lume.



Megan Fox nu mai are aceleasi forme care i-au adus celebritatea. Megan Fox, a doua femeie din istorie, onorata sa fie incoronata "cea mai sexy femeie in viata" de catre revista FHM, doi ani la rand, in 2008 si 2009, a fost suprinsa pe o plaja din Hawaii in costum de baie, iar silueta ei voluptoasa pare sa fie de domeniul trecut, scrie dailymail.co.uk. Anul trecut, actrita, in varsta de 24 de ani, a pierdut titlul de cea mai sexi femeie in viata, oferit de FHM, in fata modelului de la Victoria's Secret, Marissa Miller.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.