Celebra actrita a fost internata de urgenta intr-un spital din Los Angeles din cauza unor probleme cardiace.

Elizabeth Taylor, in varsta de 78 de ani, a fost internata la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles din cauza unei insuficiente cardiace congestive, scrie yahoo.news.

„Familia si prietenii apropiati apreciaza suportul si interesul fanilor, insa cer ca actritei sa i se respecte intimitatea, iar echipa medicala sa aiba timp si spatiu pentru a se concentra asupra recuperarii sale”, se arata intr-un comunicat de presa al reprezentantilor lui Taylor, publicat de bbc.co.uk.

Miercuri, actrita urma sa primeasca, in cadrul unei gale, un premiu pentru contributia sa la lupta impotriva maladiei SIDA, prin organizatia sa amfAR, insa nu a putut participa la eveniment, iar Elton John a ridicat trofeul in numele sau.

In octombrie 2009, actrita, recompensata cu doua premii Oscar de-a lungul carierei, a fost supusa unei operatii prin care i s-a implantat un aparat destinat sa compenseze o insuficienta cardiaca.

In 2004, actrita a fost diagnosticata cu insuficienta cardiaca si a avut de asemenea numeroase probleme cu spatele si o operatie cerebrala pentru indepartarea unei tumori benigne. In rarele sale aparitii in public, actrita foloseste un scaun cu rotile.

Anul trecut, Elizabeth Taylor s-a logodit recent cu iubitul ei Jason Wintors, in varsta de 49 de ani.

Legendara actrita britanica a mai fost casatorita de opt ori, dintre care de doua ori cu Richard Burton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.