Actrita si-a anuntat fanii despre rezultatele operatiei sale cardiace pe site-ul de micro-blogging Twitter, spuand ca se simte ca si cand ar avea o inima noua, informeaza presa internationala.
Taylor, in varsta de 77 de ani, a facut auntul pe pagina sa de Twitter, care a devenit inlocuitorul purtatorului sau de cuvant ca prima metoda de comunicare. Actrita a anuntat, tot pe Twitter, marti, ca se va interna in spital pentru a fi operata, potrivit NewsIn.

"Dragi prieteni operatia mea cardiaca a fost perfecta. E ca si cum as avea o inima noua. Va multumesc pentru rugaciunile si gandurile bune. Stiu ca toate au ajutat. Va iubesc, Elizabeth
", este mesajul publicat de actrita.

In urma cu cinci ani, actrita a fost diagnosticata cu insuficienta cardiaca si a avut de asemenea numeroase probleme cu spatele si o operatie cerebrala pentru indepartarea unei tumori benigne. In rarele sale aparitii in public, actrita foloseste un scaun cu rotile.

Taylor a aparut ultima oara in public la inceputul lunii septembrie, la inmormantarea lui Michael Jackson, care i-a fost prieten apropiat.

Nascuta in Marea Britanie din parinti americani, Liz Taylor a obtinut primele sale roluri la Hollywood de la varsta de 10 ani. A fost casatorita de 8 ori, dintre care de doua ori cu actorul Richard Burton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.