Noul videoclip al Rihanna a generat deja numeroase controverse.

Din cauza scenelor inspirate din tehnicile sado-masochiste si fetisiste, noul videoclip pentru piesa "S&M" a fost interis in 11state.

Potrivit nme.com, postul MTV, care a acceptat sa difuzeze acest clip doar pe timpul noptii, intentioneaza sa reediteze intregul videoclip pentru a putea sa il difuzeze si in timpul zilei. Totodata, site-ul YouTube ii obliga pe utilizatorii sai sa confirme faptul ca au peste 18 ani inainte de a putea sa vada acest videoclip.

Melina Matsoukas, regizoarea videoclipului, a declarat pentru Billboard.com ca noul clip al artistei "nu este doar o colectie de cravase si lanturi, ci descrie relatia sadomasochista pe care cantareata o are cu presa", scrie mediafax.ro.

De mult ne-am dat seama ca Rihanna nu este o tanara sfioasa, insa noul videoclip pentru piesa "S&M" intrece orice asteptare.

In acest clip, Rihanna apare in cateva scene imbracata in lenjerie de Latex sau intr-o rochie facuta din bucati de ziare in timp ce acorda un interviu din spatele unei folii de plastic. De asemenea, aceasta simuleaza actul sexual cu o papusa gonflabila si il plimba in lesa pe celebrul blogger Perez Hilton.

Sa mai adaugam ca are si elemente sado-maso sau mai bine il urmariti mai jos…




Artista este cat se poate de incantata de noul ei material si nu a ezitat sa isi impartaseasca bucuria pe Twitter, alaturi de fani, potrivit DailyMail. "Am avut un weekend fantastic, pentru ca am filmat cel mai tare videoclip", spune pe Twitter.

Filmarile pentru "S&M", ce face parte de pe albumul "Loud", au avut loc in Los Angeles, in regia lui Melina Matsoukas, cel care a lucrat si la clipurile pieselor "Hard", "Rudeboy" si "Rockstar 101".

Citeste si:
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din SUA
Rihanna a devenit cea mai...

Noul videoclip a aparut dupa ce un model american, Tajah Burton, a declarat ca a avut o aventura cu vedeta si a descris cu lux de amanunte partida de sex cu aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.