Tajah Burton, o tanara excentrica de la Hollywood a scris o carte despre viata ei sexuala in care apare si Rihanna, intr-o scena fierbinte.
MediaTakeOut.com scrie despre presupusa relatie dintre o tanara din SUA, care face marturisiri incendiare despre cantareata Rihanna si relatiile sexuale pe care le-a intretinut cu aceasta.

Natasha Tajah Burton a descris detaliat cum a cunoscut-o pe Rihanna chiar la inceputurile glorioase ale carierei acesteia si a explicat cum a decurs prima partida de sex cu vedeta, potrivit huffingtonpost.com. Sursa citata a publicat un capitol din cartea Natashei, respectiv cel care face referire la Rihanna:

"Vedeta mea pop (Despre Rihanna): Imi revenisem din depresie aproape de tot. Un prieten de-al meu mi-a facut cunostinta cu o vedeta R&B. Ii ascultam muzica cu cea mai mare placere, dar nu eram convinsa ca ii plac femeile (...). Ne-am inteles foarte bine. Imi vorbea despre muzica, moda si show-bizz. Imi povestea despre toate proiectele ei (...)

Sexul s-a intamplat imediat si mi-am dat seama ca era perversa. Eu nu ma simteam foarte atragatoare, insa nu mi s-a parut important. Acest lucru nu a oprit ca lucrurile sa decurga asa cum au decurs. M-a satisfacut oral. Eu nu am oprit-o. Mi-a spus ca am un gust bun si imediat ce am avut orgasm s-a dezlipit de mine. Eu nu i-am facut niciodata sex oral. Era mai interesata sa ma satisfaca pe mine decat sa fie satisfacuta" a scris Tajah.

MediaTakeOut.com sustine ca informatiile oferite de Tajah nu sunt verificate in totalitate insa ca par a fi destul de veridice.


Cantareata s-a despartit in decembrie de prietenul ei Matt Kemp. Cei doi au pus capat relatiei de aproximativ un an, timp in care s-au straduit sa aiba o relatie la distanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.