Cantareata isi petrece Sarbatorile cu familia, dupa ce s-a despartit de prietenul ei Matt Kemp.

Rihanna se afla de Sarbatori in Barbados, locul unde s-a nascut, fanii observand imediat absenta iubitului, starul de baseball Matt Kemp. S-a aflat astfel ca cei doi au pus capat relatiei de aproximativ un an in urma cu cateva saptamani, timp in care s-au straduit sa aiba o relatie la distanta.

Artista in varsta de 22 de ani a recunoscut recent ca nu este usor sa mentina relatia, cei doi fiind nevoiti sa se vada foarte rar, din cauza cauza programului incarcat si al turneelor, potrivit Dailymail.
Rihanna and Los Angeles Dodgers center fielder Matt Kemp attend NBA game between the Cleveland Cavaliers and Los Angeles Clippers at the Staples Center.

Cu toate acestea, se pare ca Rihanna se simte bine de Sarbatori, alaturi de familie si prieteni. Relatia cu Matt a fost prima legatura serioasa a artistei dupa aventura cu artistul Chris Brown.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.