Tribunalul din Los Angeles i-a interzis cantaretului sa se aproprie de fosta sa iubita timp de cinci ani, obligandu-l si la sase luni de munca in folosul comunitatii
In caz ca va incalca aceste conditii, Chris risca inchisoarea, a precizat Curtea Superioara din Los Angeles, potrivit DailyMail. Pe durata procesului, judecatorii au mai descoperit alte doua cazuri de violenta din partea cantaretului. Cu aproximativ trei luni inainte de incidentul mult mediatizat, pe cand cei doi calatoreau in Europa, se pare ca Rihanna l-a plesnit pe Brown, care, la randul sau, a lovit-o de un perete.

Cuprins de furie, Brown a rupt oglinzile unui Range Rover, cu ocazia unei alte dispute cu Rihanna, in timp ce calatoreau spre Barbados, regiunea natala a cantaretei.

Astfel, cei doi vor sta departe unul de celalat timp de cinci ani, iar in cazul in care vor fi prezenti la anumite evenimente mondene sau profesionale, li se va permite sa se apropie la cel mult noua metri.

In plus, Brown a fost condamnat la la sase luni de munca in folosul comunitatii. De asemenea, judecatorul a cerut ca Brown, in varsta de 20 de ani, sa urmeze un an de consiliere psihica, pe probleme de violenta domestica. Cantaretul, insotit de mama sa, a declarat la final ca este de acord cu toate regulile stabilite de catre judecator.

Rihanna, in varsta de 21 de ani, nu a luat parte la audierea de ieri, insa avocata acesteia sustine ca tanara cantareata de muzica pop va respecta de asemenea conditiile impuse in urma procesului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.