La prima vedere toata lumea ar crede ca modelul ales de Jean Paul Gaultier pentru a incheia prezentarea colectiei primavara / vara de la Paris Fashion Week este femeie si nu barbat.

Andrej Pejic, un model in varsta de 19 ani, a fost descoperit de Matthew Andreson, director al Chadwick Models, din Melbourne, si in scurt timp a devenit o senzatie in lumea modei datorita look-ului sau androgin. Astfel, nu este de mirare ca acesta este noua “feblete” a lui Jean Paul Gaultier.

Daca saptamana trecuta, tanarul a prezentat o colectia pentru barbati a lui Jean Paul Gaultier, inspirata de James Bond, acum Andrej a defilat pentru acelasi designer intr-o rochie de mireasa, starnind invidia multor colege de breasla, scrie dailymail.co.uk.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Gaultier a apelat la tanarul model si pentru campania de promovare a brand-ului, acesta aparand in ipostaze intime, alaturi de top modelul Karolina Kurkova.

De asemenea, Andrej a devenit si imaginea campaniei de primavara/vara 2011 Marc Jacobs, alaturi de modelul feminin Ginta Lapina, scrie nydailynews.com.

Si acesta nu este singurul barbat care a starnit frenezie in randul designerilor si editorilor de moda.


Lea T, pe numele sau adevarat Leandro Cerezo, urmeaza in prezent o terapie hormonala, obligatorie inainte de a efectua operatia de schimbare de sex.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.